Etätyö; nokkosmunakasta ja taas jaksaa

Kukin meistä luo oman todellisuutensa. Oma kokemukseni elämästäni on, että sitä saa mitä tilaa. Himoitsin joskus muinoin mainostoimistohommia ja muutaman mutkan kautta löysin itseni mainostoimistosta mutta myyntihommat veivät lopulta mukanaan. Muutama vuosi sitten kyllästyin avokonttoriin ja nykyisin teen myyntihommia kotoa käsin.

Näin keväällä on aivan loistavaa aloittaa päivä poimimalla muutama nokkosenlehti kahvitauolla munakkaaseen ja syödä tukeva brunssi. Illalla töiden jälkeen ehtii vielä käydä nappaamassa hauen huomista haukikeittoa varten – ei ole täysin sama missä työpaikka sijaitsee!

Luin tässä taannoin LinkedIn:n tutkimuksesta, että eniten stressiä aiheuttavat nimenomaan työn ja vapaan yhdistäminen, työn jatkuvuus, työn mielekkyys ja työkaverit.

Kun tuohon peilaan nykyistä työtäni niin meillä suhtaudutaan joustavasti työn ja vapaan yhdistämiseen. Varmin tapa olla mielenkiintoinen työmarkkinoiden silmissä on pitää osaamisensa ajan tasalla ja me Konstniekalla työskentelemme vain edistyksellisten ja ajan hermoilla olevien asiakkuuksien kanssa – tämä jos mikä pitää ajan tasalla ja luo työhön mielekkyyttä. Työyhteisö meillä on tiivis, siitä huolimatta, että emme näe toisiamme aina edes joka viikko. Apua löytyy aina kun tarvitsee.

Ihminen viettää karkeasti kolmanneksen nukkuen, kolmanneksen vapaalla ja kolmanneksen töissä. Mieluisasti soisin kaikkien kolmen osa-alueen olevan meillä kaikilla briljantilla tasolla mutta mikäli arvelet, että viimeisimmässä osiossa voisi olla paremminkin pullat uunissa niin aloita vilkaisemalla www.konstniekka.fi ja jos tunsit hengenheimolaisuutta niin ota yhteyttä.

Lämmintä kesää ja kireitä siimoja,

Anssi