Kokemuksia trainee ohjelmasta

Olen Tuula Suomalainen, +50 v Kainuusta takaisin Savonlinnaan kotikonnuille tullut paluumuuttaja. Aloitin viime keväänä Branden Kaupallinen tuottaja rekrykoulutuksen, johon Konstniekka räätälöi minulle sopivan trainee-ohjelman. Tunsin heti alusta asti olevani tervetullut lisä tiimiin ja varmoissa käsissä.

Koulutus on päivittänyt minulle myynnin ja nykyaikaisen markkinoinnin käytännöt tälle vuosikymmenelle ja olen saanut oppia paljon uutta sekä Konstniekalta että Brandelta. Minulla on yli 30 vuoden kokemus myynnin ja asiakaspalvelun saralta. Aiemmalta koulutukseltani olen tradenomi ja työvalmentaja.

Työssäni Konstniekalla hoidan jo nyt omia B2B-asiakkuuksia. Asiakkaat ovat eri aloilta, joten työ on monipuolista, haastavaa ja mielenkiintoista. Heti harjoittelun aluksi sain ”oman” B2B -pilottiasiakkaan, jossa työkaverini toimii lähitukihenkilönä ja sparraajana. Pilotti onnistui ja työllistän itseni myös jatkossa tämän asiakkaan B2B -myynnissä.

Edellinen työkokemukseni yrityksille suunnatusta myynnistä ja markkinoinnista oli noin 30 vuoden takaa, joten muutosta on tapahtunut tällä välin paljon. B2B-markkinointikanavia on sosiaalinen media täynnä, joten yritysten on seurattava aikaa 2020-luvulle. Konstniekka yhdessä asiakkaidensa kanssa tekee tehokasta B2B-myyntiä, jossa yhdistyy perinteinen puhelimitse tehtävä myynti ja sosiaalisen median kanavat – lue lisää Mitä ovat SDR ja BDR.

Trainee-aikani (100 pv) on kulunut nopeasti. Branden kahden päivän koulutukset Mikkelissä ovat olleet noin 2 viikon välein. Ryhmämme on verkostoitunut hyvin ja jaamme kokemuksia ja vinkkejä toisillemme. Jatkuva oppiminen työelämässä ja koulutuksissa on tullut tutuiksi ryhmämme jäsenille, ikään katsomatta.

Konstniekka on tarjonnut minulle loistavan harjoittelupaikan B2B -myynnissä ja markkinoinnissa. Työkaverit ovat mukavia, työ joustavaa ja pystymme tekemään etätöitä halutessamme. Nyt tulevaisuuteni työelämässä näyttää lupaavalta ja uskon saavani kuukauden päästä päättyvän trainee -jaksoni päätteeksi ’ihan normaalin’ toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Suosittelen Brandea kouluttajana sekä Konstniekkaa työnantajana.

-Tupu –