Oletko valmis kysyntäloikkaan? Toimi nyt

Monille juuri nyt askel taaksepäin on pelastus. Tämä siksi, että askel taaksepäin pakottaa pysähtymään. Se on mahdollisuus tarkentaa katse, jännittää lihaksensa ja ottaa tukeva pito kengän alle ja valmistua kysyntäloikkaan. Korona aiheuttaa patoutunutta kysyntää, jota yksikään nykyinen organisaatio ei pysty täydessä potentiaalissa hyödyntämään – kun on sen aika. Kysyntäloikka voi olla yrityksellesi myyntiloikka, mutta automaattisesti se ei sitä ole, koska tähän on varauduttava etupainotteisesti!

 

Voit valmistautua kohenevaan kysyntään ensiksi kyseenalaistamalla oman myyntiprosessi. Tässä rohkaisisin omaan ajatteluun, valmiiksi paketoidun myynnin automatisoinnit eivät erota sinua kilpailijoista – etenkin jos edustamasi palvelu ei ole ihan ’perus-halpaa-markettitavaraa’. Mieti mitä voit tehdä itse, mitä tarvitsee muuttaa ja mihin tarvitset ulkoisia resursseja. Tähän on monta reseptiä, sparraa mahdollisemman monen kanssa aiheesta ja luota omaan arvostelukykyysi.

 

Kun haluat myyntiisi lisävoimaa etkä halua paisuttaa kiinteitä kulujasi täytämme kalenteriisi laadukkaista merkityksellisistä kohtaamisista alkusyksyyn tulevien ykkösasiakkaidesi kanssa. Oletko valmis kysyntäloikkaan? Ole rohkeasti yhteydessä Olli Ikonen, olli.ikonen@konstniekka.fi, 044 308 5501.