100%

Suosittelee

4,5

Arvosana

Kyselytutkimus 2018, arvoasteikko 1-5

Arrow Engineering OY

ARROW Engineering OY on jyväskyläläinen IT -yritys, joka tarjoaa tuotantoa ja johtamista parantavia järjestelmäratkaisuja valmistavan teollisuuden tarpeisiin.

Yhteistyö käynnistettiin sopimalla periaatteet liidien kvalifioinnille. Palvelua testattiin pilotilla, jonka jälkeen yhteistyö on jatkunut. Yhteistyön avulla ARROW on päässyt niskan päälle liidien hoidossa. Nopeampi reagointi lisää merkittävästi inbound–markkinoinnin hyötyä.

ARROW suosittelee Konstniekkaa yrityksille, jotka painivat liidien hallinnan haasteiden kanssa.

Ilman Timoa jäisi kauppoja saamatta. On ollut mies paikallaan.”
-Juho Vuohelainen (Director, Sales Operations)

”Tämä on ollut hyvä ja selkeä juttu, jota on kannattanut lähteä tekemään. Aiemmin markkinointipäällikkö soitti ja buukkasi myynnille istuntoja oman työnsä ohessa. Nyt hän voi keskittyä omaan hommaansa. Konstniekalla on selkeä step-by-step toimintatapa, jota on helppo noudattaa”
-Juho Vuohelainen (Director, Sales Operations)

SSH Communications Security

SSH:n ja Konstniekan yhteistyö on rakentunut systemaattisen uusasiakashankinnan ympärille. Kohderyhmän valinta ja asiakastarina on mietitty yhdessä.

”Konstniekka on löytänyt nopeasti sen, miten asiakkaiden kanssa dialogia kannattaa käydä. Tulokset ovat olleet erittäin hyviä määrällisesti ja laadullisesti.”

”Suosittelisin lämpimästi Konstniekkaa. Mitä haasteellisempi ratkaisu, sitä paremmin heidän toimintatapansa toimivat monipuolisemman sisältökeskustelun aikaansaamiseksi eikä pelkästään bookkaamiseksi.”
–Rami Raulas, SSH Communications Security, VP Sales

Etelä-Savon Työterveys Oy, ESTT

Etelä-Savon Työterveys avasi toissa syksynä yksiköt Pieksämäelle ja Savonlinnaan. Yhteistyöhön Konstniekan kanssa lähdettiin, koska asiakashankintaan tarvittiin lisää resursseja.

Yhteistyö alkoi markkinakartoituksella. Otokseen valittiin 150 yritystä Savonlinnan ja Pieksämäen talousalueilta. Kyselyssä kartoitettiin miten tyytyväisiä yritykset ovat nykyiseen palvelutarjoajaan. Lisäksi kysyttiin, milloin yritys haluaa kilpailuttaa työterveyspalvelunsa seuraavan kerran. Kartoitusten jälkeen Konstniekka on sopinut tapaamisia ESTT:n asiakashankinnasta vastaavalle Ulla Honkamaalle.

Ullan mukaan tulokset ovat olleet hyviä ja Etelä-Savon Työterveys on saanut nopeasti uusia asiakkaita. Konstniekan merkitys myyntiprosessin suunnittelussa ja läpiviennissä on ollut merkittävä. Etelä-Savon Työterveys suosittelee Konstniekan palveluita tilanteisiin, jossa on tarve kiihdyttää uusasiakashankintaa ilman, että palkataan uutta henkilöä.

”Olen ollut tosi tyytyväinen. Konstniekka on hoitanut säntillisesti juuri sen mitä on luvannut ja yhteistyö on toiminut hyvin.”
– Ulla Honkamaa, varatoimitusjohtaja Etelä-Savon työterveys

Pohjois-Karjalan Sähkö

PKS ja Konstniekka on tehnyt yhteistyötä asiakashankinnassa jo kuuden vuoden ajan. Myyntipäällikkö Tarek Meriläisen mukaan yhteistyö on mahdollistanut tehokkaan ja systemaattisen uusasiakashankinan. Toiminta on ollut kustannustehokasta ja se on mahdollistanut strategian mukaisen kasvun.

”Konstniekan ymmärrys toimialastamme on äärimmäisen tärkeää tapaamisia sopiessa.”

”Voin suositella Konstniekkaa varauksetta.”
-Tarek Meriläinen, myyntipäällikkö, PKS Salkunhoito, Pohjois-Karjalan Sähkö

Ediste

Ediste Oy on Antti Apusen vuonna 2007 perustama tuotteistamisyritys. Antti vastaa tuotteistamisesta, vetää tuotteistamistyöpajat ja on mukana tuotteiden pilotoinnissa ja palveluorganisaatioiden kehittämisessä. Antti on viimeisen kahdentoista vuoden aikana tuotteistanut lähes 400 palvelutuotetta ja on yksi pitkäaikaisista Konstniekan asiakkuuksista.

“Uuden idean myyminen ensimmäisellä puhelinsoitolla on harvinainen taito. Konstniekka on osoittanut vuosien varrella, että tämä osaaminen on napakasti hallussa – samoin kuin savolainen aksentti. 

Konstniekan avulla tunnistamme oikeita asiakasehdokkaita, avaamme sujuvasti uusia keskusteluja suurimmissakin asiakkuuksissa ja vältämme turhat myyntikäynnit. Voin suositella Konstniekkaa lämpimästi kaikille vaikeasti myytävien asiantuntijapalveluiden tarjoajille.”

Antti Apunen, toimitusjohtaja, Ediste Oy