AUTAMME LÖYTÄMÄÄN IT-PÄÄTTÄJÄT – VAI TEETKÖ SEN ITSE

Konstniekka auttaa sinua löytämään päättäjät ja sopii ensimmäisen myyntitapaamisen puolestasi.

Tässä muutamia vinkkejä, jos haluat kuitenkin tehdä sen itse

Suomalaiset IT-päättäjät pitävät siitä, että heitä lähestytään hyvin tehdyllä taustatutkimuksella heidän yrityksestään ja sen rakenteesta. Ajan tuhlaaminen huonosti valmistautumalla jättää huonon mielikuvan soittajasta. On erittäin tärkeää olla valmistautunut asiaankuuluvilla kysymyksillä ja myyntipuheella käyttäen aikaisemmin kerättyä tietoa.

Täydellisen myyntisoiton anatomia

Ensimmäinen vaikutelma on kaikki kaikessa. Esittäydy koko nimelläsi ja yrityksen nimellä josta soitat, niin he tietävät tarkalleen kenen kanssa juttelevat.

Mene suoraan asiaan kuinka asiasi on hyödyllinen heidän yritykselleen pitääksesi mielenkiinnon yllä. Hyvät kysymykset ovat arvokkaita, koska IT-päättäjät mielellään puhuvat heille tärkeistä asioista ja kiinnostuksen kohteistaan.

“Ei” sana saattaa tulla hyvin nopeasti eteen, mutta älä luovuta vaan jatka lisäkysymysten esittämistä uusista tulevista projekteista vieden keskustelua eteenpäin. Älä ole liian aggressiivinen, suomalaiset eivät pidä siitä. Sinun tulee kuitenkin olla tarpeeksi itsevarma saadaksesi tapaamisen ja voi olla hankalaa löytää oikea määrä aggressiivisuutta ilman asiakkaan karkottamista.

Kun olet saanut menestyksekkäästi varattua tapaamisen, kerro heille tarpeeksi informaatiota tapaamisesta millainen se on ja keitä sinne tulee kutsua. Etukäteen annettu tieto suurentaa onnistumisprosenttia, antaen päättäjille aikaa tutustua asiaan.

Tärkeintä on valmistautua loistavilla kysymyksillä ja käyttää oikeaa määrää vakuuttelua saadaksesi tapaamisen.

Konstniekalta löydät tähän oikeat ihmiset ja resurssit. Ota yhteyttä Olliin
olli.ikonen@konstniekka.fi tai soita +358 (0)44 308 5501.