Konstniekka asiakkuuden eri vaiheissa

Usein Konstniekka miellettään buukkariksi – sovimme tapaamisia. Tosiasiassa asia on paljon laajempi. Mikään ei ole turhauttavampaa kuin turhat teamsit. Palvelumme säästää teiltä aikaa, vaivaa ja rahaa. Teemme teille Enemmän Parempia Asiakkaita.

ENNEN MYYNTIÄ
Prospektointi. Prospektoinnilla tarkoitetaan potentiaalisten asiakkaiden tunnistamista ja löytämistä. Meillä alkavissa kampanjoissa on valmisteluvaihe, joka selkeyttää miksi, kenelle ja mitä myydään.
Markkinakartoitus. Markkinakartoituksella selvität myyntipotentiaalin valitussa kohderyhmässä. Tämä palvelu säästää paljon rahaa ja tuo uutta tietoa markkinasta jo ennen varsinaista lanseerausta. Palvelu tuottaa myös myyntilähtöjä.

LAATUBUUKKAUS
Teemme teille aitoja myyntilähtöjä, jotka buukkaamme suoraan myyjienne kalenteriin. Palvelulla tavoitat tärkeimmät päätöksentekijät ja asiakastapaamisesi tuottavat tulosta.
Herätämme potentiaalisissa asiakkaissa mielenkiinnon palveluanne kohtaan. Tarjoamme heille hyödyllistä tietoa siitä kuinka voitte auttaa. Kun taustatyö on tehty huolella, kenelle soitetaan ja miksi, ovat tapaamiset sekä teille että asiakkaillenne laadukkaita.

JÄLKIHOITO JA ASIAKASSUHTEIDEN HOITO
Hoitosoitot. Hoitosoitot ovat perinteinen asiakastyytyväisyyskysely potenssiin kymmenen. Hoitosoitot parantavat asiakastyytyväisyyttä ja keräävät tietoa tuotekehitystä ja markkinointia varten. Palvelu tuottaa myös myyntilähtöjä eli liidejä.

TYYPILLISESTI PALVELUMME TUOTTA 8- 10 KERTAISEN LISÄMYYNNIN ASIAKKAILLEMME!
Keskimääräinen asiakkuutemme kesto on yli kaksi vuotta – pisimmät asiakkuutemme ovat saavuttaneet jo kymmenen vuoden merkkipaalun. Lue lisää referensseistämme tästä.

Olipa myynnin ulkoistustarpeesi millainen tahansa – Olli Ikonen, 044 308 5501, olli.ikonen@konstniekka.fi. Jutellaan lisää!